Επίσημος δικτυακός τόπος του Iskandar Kadyrov

Σχετικά με μένα

Διευθυντής | Σχεδιαστής | Σύμβουλος | Παραγωγός

Σχετικά με μένα

Iskandar Kadyrov
Ένα έξυπνο, δημιουργικό και χαρισματικό άτομο. Ένας φυσικός οργανωτής - ικανός να εμπνέει και να καθοδηγεί. Ένας ηγέτης προσανατολισμένος στους στόχους με μη τριτοκοσμική νοοτροπία, που λαμβάνει σαφείς αποφάσεις και ενεργεί χωρίς δισταγμό. Ένας παράγοντας αλλαγής που συνδυάζει την εμπειρία των επαγγελματιών με το ταλέντο των νέων. Που μαθαίνει και εξελίσσεται διαρκώς. Δημιουργός - δημιουργεί ένα σπουδαίο μέλλον χωρίς όρια. Εκπλήσσει και δεν παύει ποτέ να εκπλήσσει. Παθιασμένος με τις παραστατικές τέχνες, την κινηματογραφία, τον λειτουργικό σχεδιασμό και την αρχιτεκτονική. Κάτοχος διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας σχεδιασμού και εμπορικών σημάτων. Συγγραφέας πρωτότυπων ιδεών και έργων εθνικού και διεθνούς επιπέδου. Ταξιδεύει πολύ, του αρέσει να γνωρίζει νέους τόπους και ανθρώπους.
σύντομο βιογραφικό

Σύντομο βιογραφικό

Iskandar Kadyrov
Ο Iskandar Kadyrov γεννήθηκε το 1976 στην Τασκένδη (Ουζμπεκιστάν) στην οικογένεια του Imindzhan Kadyrov, Υπουργού Παιδείας της ΕΣΣΔ (Ακαδημαϊκός Παιδαγωγικών Επιστημών της ΕΣΣΔ).
Το 1993 αποφοίτησε από το Πολυτεχνείο Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της περιοχής της Μόσχας (Ρωσία).
Το 1997, αποφοίτησε από το Τμήμα Οικονομικών Επιστημών του Ινστιτούτου Επιχειρηματικότητας και Δικαίου της Μόσχας, με ειδίκευση στα χρηματοοικονομικά και τις τράπεζες.